Culinaria

Tongstrelend Welkom

Met gepaste trots presenteren wij u op de volgende pagina’s ons omvangrijke aanbod aan verrassende en tongstrelende kleine culinaria. Onze Chef loopt werkelijk stad en land af om onderstaand assortiment creatief, innovatief en exquise te krijgen én te houden. We nodigen u uit voor een wandeling door onze nieuwe “menukaart”. Nog meer dan voorheen zijn we voor u op zoek geweest naar de meest creatieve invullingen en vonden de fijnste hapjes en verrassende bereidingswijze. Gerechten uit alle uithoeken van de wereld.

Vele van deze vindingen worden eerst uitgebreid geprobeerd en geproefd voordat ze op de nieuwe “menukaart” terechtkomen. Informeert u ons gerust als het u leuk lijkt om als “proefkonijn” te fungeren. Naast deze natuurlijke rijkdommen hebben wij ook sfeerimpressies en trends uitgewerkt tot complete concepten.

 

Natuurlijke Rijkdommen:

Onze medewerkers hebben zich vooral laten inspireren door de rijkdom en de finesse van uitheemse keukens. In combinatie met eigentijdse en boeiende bereiding- en presentatie wijzen wordt een verassende sfeerbeleving gecreëerd.

 

Bruisende Trends:

Op basis van de seizoenen hebben wij een aantal unieke concepten ontwikkeld. Van zomerse stemmingen tot een heerlijk winterse ambiance. Ook bruisende concepten als Wok on the wild en Around the world in 60 dishes passeren de revue. Ook presenteren wij u onze suggesties als het gaat om:

- Sushi Masters
- Summer Lounge events
- Wintergardens

 

Createring staat voor een open en creatieve invulling van culinair. Creatieve invulling wordt hierbij naar hartelust gecombineerd met culinaire inventiviteit. Laat het warme enthousiasme van onze medewerkers u een onvergetelijk evenement bezorgen.

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet contact