Createring

Innovatief

Createring is niet alleen neologisme (combinatie van creatief en catering). Het staat synoniem voor een verfrissende innovatieve verzorging van culinaire catering. Full-service indien gewenst. Voor ons is eten méér dan aan tafel zitten en eten alleen.. het is een belevenis. We creëren een aparte innovatieve keuken die hand in hand gaat met een transparante aanpak.

 

Veelzijdig

We verzorgen kleinschalige en grootschalige event-catering, bedrijfsfeesten, openingen en jubilea (al dan niet in combinatie met een leveranciersbeurs). In samenwerking met unieke binnen- en buitenlocaties, maar ook in door ons opgebouwde alu-hallen, tenten, of bij u thuis natuurlijk.

 

Volume en details

In principe voor groepen vanaf 100 Gasten, maar ook voor kleinere gezelschappen wordt een gepaste invulling gevonden. Om een indicatie te geven van onze capaciteit kunnen wij met gepaste trots vermelden dat we jaarlijks zo’n 40.000 Gasten verzorgen. Uiteenlopend van lunch voor 8.300 Gasten tot een sushi workshop met aansluitend een diner voor 16 Gasten.

 

Maatschappelijk betrokken

Alle medewerkers van onze organisatie zijn minimaal een dag per jaar op vrijwillige basis betrokken bij goede doelen en/of vrijwilligerswerk.

 

Creativiteit

Createring Services wil graag verrassen. Daarom streven wij er naar om ons steeds te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Met originele culinaire concepten, zoals de zalm- en ganzeleverlollies en de belly-kitchen, maar ook door in te spelen op specifieke eigenschapen of producten van onze opdrachtgevers geven we een meerwaarde aan de bedrijfsidentiteit van uw onderneming. Branding in optima forma!